The Reconnection

The Reconnection is een mooi methode om in de 7 lichamen van de cliënt te werken. Deze 7 lichamen bevinden zich in de aura buiten het stoffelijk lichaam. Nienke kan deze zien waardoor deze methode uitermate handig werkt voor bijvoorbeeld emotionele blokkades die doorwerken op het stoffelijk lichaam.

The Reconnection maakt gebruik van de universele energie die overal om ons heen aanwezig is maar werkt weer met een andere trillingsfrequentie dan andere methoden. Deze energie kan in beweging gebracht worden zodat de alle lagen weer volledig in balans zijn en gaan samenwerken. Deze samenwerking vormt de uiteindelijk harmonie van het geheel inclusief stoffelijk lichaam. Oftewel, de connectie is opnieuw gelegd met de diepste cel tot aan de buitenste laag van de aura, het liefdeslichaam.

Omdat deze methode uitermate diep kan gaan kan er veel loskomen op meerdere niveau’s. Dit is zowel emotioneel / psychisch als lichamelijk. Daarom komt het vaak voor dat er zichtbare reacties optreden tijdens de behandeling. Uiteraard wordt dit proces goed begeleid.

Omdat de meeste klachten in 1 van de 7 aura lagen beginnen (behalve lichamelijk trauma) wordt er vaak met deze methode gestart tijdens een energetische behandeling. Structurele (negatieve) gedachten en overtuigingen worden hierin meegenomen waardoor deze methode zeer geschikt is als alternatief voor gesprekstherapie of cognitieve gedragstherapie. Uiteraard kan The Reconnection ook in combinatie met reguliere therapieën gebruikt worden. Nienke zal in dat geval, in dien gewenst overleggen met de psycholoog of psychiater.

Tijdens de behandeling kan er uiteraard gesproken worden over emotionele zaken die omhoog komen en hoef je dit uiteraard niet alleen te doen. Aan de andere kant, hele gesprekken zijn niet nodig omdat dat proces ook zonder woorden doorgaat.

Heeft u het gevoel dat u niet verder komt met een psycholoog/psychiater of wilt u een extra methode ernaast uitproberen of bent u gewoon nieuwsgierig naar een andere methode? Probeer dan The Reconnection en ervaar hoe u dieper liggende problematiek kunt aanpakken bij de bron/oorzaak.

Vele klachten en gedragsproblemen/stoornissen beginnen buiten het stoffelijk lichaam en dienen daar dus ook aangepakt te worden. Ik nodig u uit in mijn praktijk om te kijken of dit wat voor u is. Uiteraard adviseer ik welke behandelmethode het beste bij u past.