Quantum Touch

Quantum Touch behandeling

Quantum Touch wordt vaak gebruikt als er specifieke (pijn)klachten zijn in een bepaald lichaamsdeel. Dat kan van alles zijn, RSI, hoofdpijn, gewrichtspijn, spierpijn of verwondingen.
De cliënt zit,ligt of staat waarbij er direct op de pijnplek van de klacht wordt behandeld. Door speciale concentratie- en ademhalingstechnieken verhoogt de energie waarmee wordt behandeld. Daardoor ontstaat er een hoge trillingsfrequentie in het weefsel. Weefsel dat ziek of verzwakt is heeft een veel lagere trilling en doordat de handen op dat zieke weefsel gelegd worden gaat het weefsel met een hogere trillingsfrequentie mee resoneren.
Vaak ervaart de cliënt dit als extra warmte, prikkelingen of kou. De klachten veranderen vaak binnen korte tijd.

Tijdens de behandeling blijft er een minimale communicatie vanwege de lichamelijke reacties die kunnen ontstaan. Indien er bijvoorbeeld emoties omhoog komen wordt dit proces ondersteund met praten.
Op het moment dat de behandeling afgelopen is heeft het zieke weefsel een hogere trillingsfrequentie aangenomen en op het moment dat het weefsel in staat is die hogere trillingsfrequentie vast te houden, blijven de klachten weg.
Bij een verwonding of ernstige ziekte is één behandeling uiteraard niet voldoende maar wordt het zelf helende vermogen van het lichaam wel aangesproken en in gang gezet. Een behandeling kan dus nog zeker een paar dagen doorwerken.

Quantom Touch is een uitkomst om hardnekkige blokkades op te kunnen heffen.

Let op! Regenesis Touch is de opvolger van Quatum -Touch en wordt als vervanging hierop ingezet.
In de meeste gevallen is een combinatie van meerdere behandelmethoden het meest effectief.

Onderstaande klachten kunnen baat hebben bij Quantum Touch:

Stress
Hyperventilatie
ADHD / ADD
Depressieve klachten
Eetstoornissen
Fibromyalgie
Hoofdpijn / Migraine / Kluster hoofdpijn
Nek / rug / schouderklachten
Hooggevoeligheid
Slapeloosheid
Vermoeidheid

Maak direct een afspraak en begin vandaag nog aan een goede gezondheid.